Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕМБЛЕМА !!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЕМБЛЕМА !!!!!

Здравейте!Искам да разбера от къде мога да си закупя на старо или нова предна емблема за моята 156-ца!??че ми е много кофти като е избеляла...просто и се губи красотата
    Cuore Sportivo 156 2.0 T.Spark

и моята е избеляла, и кофти така
    а тя само кръгчето ли е или си върви с целия триъгалник
    sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

само крьгчето е
      0888515205

Comment

ОК щом е само кръкчето може ли някой да каже как се сваля че аз разглобих тиъгълника и се опитах да я сваля, но тя не помръдна да ли е лепена или.....?
        Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
        VW Passat 1.8, 1991
        Seat Leon 1.4, 2007

Comment

Нужни са ти много нерви внимание и пистолет за горещ въздух или гореща вода но става трудно с водата повярвай.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Аз тази процедура е правих на един колега със 156 преди седмица и ДА - лепена е с нещо като двойно залепващо тиксо. Процедурата е - 1-во махаш емблемата с цялата пластмаса около нея. Захваната е с няколко болта за самия капак. После трябва да махнеш черната пластмаса, която е под тази хромираната (лъскавата). На пластмасови закопчалки е и като цяло е малко зор свалянето.Има една гума в долния край - махаш и нея, защото отдолу пак има една закопчалка.. Когато махнеш вече черната пластмаса се виждат двата стърчащи щифта на емблемата, захванати в долния край с шайбички - махаш ги и оттам нататък пробваш да я издърпаш, което си е голям зор, защото както казах горе е залепена....

ПС: Като цена мисля, че 30 лева беше нова тук в Пловдив от Динекспрес.
            97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
            02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
            Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

моята пък въобще не е толкова сложно закрепена(държи се само на една гайка в случая емблемата е самия болт и на нея се завива гайката А дали някой който живее във Варна знае от къде мога да си я купя????
              Cuore Sportivo 156 2.0 T.Spark

Comment

Мисля,че имаше в едно малко магазинче за алфи,фиати и др.-като тръгнеш по Ген.Колев от окръжна към Съборни,точно преди да се вкл.на Съборни в дясно се намира,другото за к.се сещам е долу на бул.Приморски-малко след кораба по посока гарата.ако и там няма трябва ти поръчка-май излиза 40-50 лв.
                Alfa Romeo GTV 2.0TS 16V

Comment

Първоначално публикувано от RaZZoR
                  моята пък въобще не е толкова сложно закрепена(държи се само на една гайка в случая емблемата е самия болт и на нея се завива гайката А дали някой който живее във Варна знае от къде мога да си я купя????
                  Мислих си да пиша едни глупости ама айде няма Не мога да разбера как успя да си купиш кола, а една емблема не можеш да намериш и то във Варна Да живееше в Равногор как да е ама в морската столица ....
                  Отиваш в най близкия магазин за авточасти и питаш. Не е сложно само български ти трябва.

ПП напиши каква кола караш
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Working...
                  X