If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте!Искам да разбера от къде мога да си закупя на старо или нова предна емблема за моята 156-ца!??че ми е много кофти като е избеляла...просто и се губи красотата
ОК щом е само кръкчето може ли някой да каже как се сваля че аз разглобих тиъгълника и се опитах да я сваля, но тя не помръдна да ли е лепена или.....?
Аз тази процедура е правих на един колега със 156 преди седмица и ДА - лепена е с нещо като двойно залепващо тиксо. Процедурата е - 1-во махаш емблемата с цялата пластмаса около нея. Захваната е с няколко болта за самия капак. После трябва да махнеш черната пластмаса, която е под тази хромираната (лъскавата). На пластмасови закопчалки е и като цяло е малко зор свалянето.Има една гума в долния край - махаш и нея, защото отдолу пак има една закопчалка.. Когато махнеш вече черната пластмаса се виждат двата стърчащи щифта на емблемата, захванати в долния край с шайбички - махаш ги и оттам нататък пробваш да я издърпаш, което си е голям зор, защото както казах горе е залепена....
ПС: Като цена мисля, че 30 лева беше нова тук в Пловдив от Динекспрес.
97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
моята пък въобще не е толкова сложно закрепена(държи се само на една гайка в случая емблемата е самия болт и на нея се завива гайката А дали някой който живее във Варна знае от къде мога да си я купя????
Мисля,че имаше в едно малко магазинче за алфи,фиати и др.-като тръгнеш по Ген.Колев от окръжна към Съборни,точно преди да се вкл.на Съборни в дясно се намира,другото за к.се сещам е долу на бул.Приморски-малко след кораба по посока гарата.ако и там няма трябва ти поръчка-май излиза 40-50 лв.
моята пък въобще не е толкова сложно закрепена(държи се само на една гайка в случая емблемата е самия болт и на нея се завива гайката А дали някой който живее във Варна знае от къде мога да си я купя????
Мислих си да пиша едни глупости ама айде няма Не мога да разбера как успя да си купиш кола, а една емблема не можеш да намериш и то във Варна Да живееше в Равногор как да е ама в морската столица ....
Отиваш в най близкия магазин за авточасти и питаш. Не е сложно само български ти трябва.
ПП напиши каква кола караш
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment